Când securitatea devine artă

Tehnologie. Design. Ușor de folosit

Ajax Systems baner

O nouă generație de sisteme de securitate wireless

Ajax Systems hub3

HUB
Unitate centrală inteligentă care monitorizează și controlează dispozitivele wireless, analizează amenințările și vă avertizează cu privire la orice pericol real.

Ajax Systems pir 2

Motion Protect
Detector de mișcare PIR cu imunitate la animale de companie, reacționează la primul pas al unui intrus în perimetru dar ignoră animalele de companie sau curenții de la un aparat de aer condiționat.

Ajax Systems pir 1

Motion Protect Plus
Detector de mișcare cu dublă tehnologie PIR + microunde, imunitate la animale de companie, ltrează interferențele create de radiația termică, mișcarea perdelelor sau o puternică strălucire a soarelui.

Ajax Systems pir 1

Combi Protect
Detector de mișcare PIR combinat cu detector de geam spart, reacționează la primul pas al unui intrus în perimetru dar ignoră animalele de companie sau curenții de la un aparat de aer condiționat

Ajax Systems PIR 1 276x300 3

Door Protect
Contact magnetic ajută la protejarea ușilor și ferestrelor.

Ajax Systems PIR 1 276x300 2

Door Protect Plus
Detector magnetic cu senzor de înclinare și vibrații, detectează unghiul de înclinare față de sol, accelerometrul încorporat reacționează la vibrații și la socuri.

Ajax Systems PIR 1 276x300 4

Glass Protect
Detector de geam spart, utilizează detectarea cu doi factori a sticlei sparte la frecvențe joase și înalte pentru a preveni alarmele false.

Ajax Systems PIR 1 276x300 5

Leaks Protect
Detector de inundație, rezistent la apă având contactele nichelate. Alarmele sunt anulate automat dacă zona se usucă.

Ajax Systems fire

Fire Protect
Detector de fum cu senzor de temperatură și sirenă încorporată, creșterea rapidă a temperaturii (chiar și fără fum) declanșează imediat o alarmă.

Ajax Systems fire plus

Fire Protect Plus
Detector de fum cu senzor de temperatură și monoxid de carbon, raportează instantaneu prezența fumului, un nivel periculos de monoxid de carbon sau o creștere rapidă a temperaturii.

Ajax Systems ajax keypad

KeyPad
Tastatură wireless pentru armare/dezarmarea sistemelor Ajax.Permite armarea parțială, armarea se poate face dintr-un singur buton

Ajax Systems space control

Space Control
Telecomandă cu 4 butoane, echipată cu buton de panică.Permite armarea parțială a sistemului.

Ajax Systems street siren

Street Siren
Sirenă wireless de exterior, durată și nivel de sunet reglabil între 81 și 105 dB.
Încercarea de a demonta sirena activează imediat alarma.

Ajax Systems home siren

Home Siren
Sirenă wireless de interior, durată și nivel de sunet reglabil între 81 și 105 dB.Tamper la deschiderea carcasei, conector LED extern.

Ajax Systems wall swich

Wall Switch
Releu wireless, activează/ dezactivează aparatele de uz casnic și urmarește consumul de energie prin intermediul unei aplicații mobile sau al unui browser web.

Ajax Systems wall

Ajax ocBridge Plus
Modul de integrare a detectorilor Ajax în alte sisteme de efracție cablate și hibride de la alți producători.

Instalare simplă și rapidă

PASUL 1

Pornirea sistemului
Conectați hubul Ajax la o priză de curent și la un router prin cablu Ethernet. Când indicatorul devine verde, înseamnă că dispozitivul este conectat și pregătit pentru con gurare.

PASUL 2

Scanarea codului QR
Adăugați dispozitivul la Hub, rapid și simplu, cu aplicația gratuită Ajax de smartphone, scanând codul QR a at pe spatele ecărui dispozitiv.

PASUL 3

Totul sub control
După ce ați conectat dispozitivele la Hub, sistemul de detecție la efracție este gata de utilizare și îl puteți accesa prin intermediul aplicației mobile sau al browserului web.

Faceți cunoștință cu Jeweller

Fără fire.
Fără griji

Soluție avansată și inovatoare cu bene cii pentru instalatori și utilizatori nali:
• Frecvență 868MHz, comunicare bidirecțională, distanța de acoperire până la 2000 metri în spațiu deschis.
• Durata de viață a bateriei detectorului este de până la 7 ani, se pot conecta până la 100 de dispozitive la un Hub.
• Instalarea și con gurarea sistemului în mai puțin de 30 minute.
• Veri că starea detectorilor la ecare 12-300 de secunde pentru a monitoriza funcționalitatea sistemului și la ecare 10 secunde pentru a
monitoriza funcționarea serverului.
• Alarma de încetare a funcționării unității centrale ajunge la cel mult un minut, autodiagnosticare, detecție la întreruperea și schimbarea
frecvenței.
• Criptare AES standard.
• Prevazut cu acces multiplu cu diviziune în timp (TDMA) – sloturi temporale diferite sunt alocate utilizatorilor diferiţi,Jamming, Tamper,
protecție la bruiaj semnal, protecția la întreruperilor din sistem și Remote Setup (Con gurare de la distanță)

Armare/dezarmare

Notificări instant

Informații detaliate despre starea dispozitivului

Configurare și testare la distanță

Actualizări periodice

Ajax Security System

Aplicația mobilă este un centru virtual de control pentru utilizatorii nali, care vă permite să veri cați starea sistemului, să porniți sau să dezactivați sistemul și să modi cați setările.

Ajax PRO: Tool for Engineers

Este o aplicație specială destinată instalatorilor în care aceștia au capacitatea de a gestiona cu ușurință un număr mare
de obiective și de a oferi acces temporar sau permanent administratorului (instalatorului) la sistemul de securitate.

Integrarea CCTV

Abilitatea de a conecta orice cameră IP care utilizează protocolul RTSP. Nu există restricții privind producătorul sau modelul. Aplicația acceptă conectarea a maximum 10 camere.

Ajax Systems winer

Căștigător al Premiilor de excelență pentru securitate și incendiu 2017

22 noiembrie 2017, Ajax Systems a fost câștigătorul premiului “Intruder Alarm Product of the Year” desemnat de expozițiile europene “IFSEC International” și “FIREX International”. Cele mai inovatoare și mai abile produse pe piețele de securitate și protecție împotriva incendiilor au fost selectate sub auspiciile expozițiilor IFSEC International și FIREX International. În ecare an, sute de companii din întreaga lume se luptă să câștige un premiu într-una din cele 25 de categorii. Pentru prima dată în istoria Premiilor de Excelență pentru Securitate și Incendiu, premiul a fost caștigat de un producător din Europa de Est și anume Ajax Systems. Acest premiu este o altă dovadă că Ajax explorează in ecare zi modalități de a face viața oamenilor mai sigură.

Ajax Systems ajas sisteme