metode de plată pentru comenzile online

Dupa trimiterea comenzii, va rugam sa asteptati confirmarea prin email a disponibilitatii produsului sau produselor comandate. Apoi se va efectua plata automat prin transfer bancar folosind informatiile oferite in email-ul de confirmare sau in factura. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

– Plata pe loc direct pe pagina sau la sediu cu CARD;
– Plata in sistem ramburs;
– Plata prin OP;

Metode de plată logo eu platesc grupasc

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata).

Date bancare

ASC RETAIL SRL
J23/3207/2017
RO37825996
Sediul social: Str. Craitei nr 4A, sat Ostratu, Corbeanca, Ilfov
Punct de lucru : Str. Unirii nr.36, Corbeanca, Ilfov
Banca: ING BANK 
Cont: RO43INGB0000999906978414
E-mail: contact@grupasc.ro